Logo   Talblick Morgens   Wählen Sie Ihre Sprache DE
    Kies uw taal NL
           

Home

 

Verblijfsovereenkomst

Het reserveren van een kamer/vakantiewoning/appartement is reden voor de afsluiting van een huurovereenkomst met de volgende rechten en plichten voor gastheer/-vrouw en gast:

1. De verblijfsovereenkomst is afgesloten zodra de kamer gereserveerd en toegezegd is. Reservering en toezegging hoeven niet schriftelijk plaats te vinden.
2. Afsluiting van de overeenkomst bindt gastheer/-vrouw en gast tot naleving van de overeenkomst, ongeacht de contractduur.
3. De gastheer/-vrouw is verplicht bij het niet beschikbaar houden van de kamer aan de gast een schadevergoeding te betalen.
4. a. Indien de gast geen gebruik van de kamer maakt, is hij verplicht de overeengekomen of voor het bedrijf gebruikelijke prijs te betalen onder aftrek van de door de gastheer/-vrouw bespaarde uitgaven.
4. b. De besparingen bedragen volgens ervaringsregels bij overnachting met ontbijt 20% van de overnachtingsprijs, bij pensionovereenkomsten 40%, bij appartementen/vakantiehuisjes 10%.
5. a. De gastheer/-vrouw is in alle redelijkheid gehouden, niet-gebruikte kamers naar mogelijkheid aan iemand anders te geven om verliezen te voorkomen.
5. b. Tot het moment dat de kamer aan iemand anders is gegeven dient de gast voor de duur van de overeenkomst het volgens lid 4 berekende bedrag te betalen. 6. Geschillen met betrekking tot deze overeenkomst zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter voor de plaats waar het bedrijf gevestigd is.

We raden u aan een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten. Deze neemt de eventueel aan de gastheer/-vrouw te betalen annuleringskosten voor haar rekening, op voorwaarde dat u de geboekte reis afzegt om een belangrijke reden zoals ziekte of ongeval.
   

Over ons

 

Kamers/Prijzen

 

Appartement/Prijzen

 

Groepen/Arrangementen

   

Omgeving/Evenementen

 

Fotoalbum

 

Links/Partners

 

Contact

   

 

 

 

 

 

 

Impressum

         

Privacy

         

AGB

  © copyright Pension Haus Talblick