Logo   Talblick Morgens   Wählen Sie Ihre Sprache DE
    Kies uw taal NL
           

Home

 

Pension Haus Talblick

Pension Haus Talblick is een klein familie pension in het Sauerland. U vindt het aan de stadrand van het "kuuroord en wintersportgebied" Winterberg. Het is rustig gelegen op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum en op 700 meter van de skiliften. Ook de zomerrodelbaan, het Bikepark en de bobbaan vindt u op loopafstand.

Komt u lekker tot rust in ons pension, met gemoedelijke zit -en ontbijtkamer, en geniet van de persoonlijke aandacht en familiare sfeer. Bewonder tijdens uw ontbijt het schitterende uitzicht over het dal. Want als het "Dalzicht" heet, moet het ook dalzicht hebben.

's Avonds kunt u onder het genot van een lekker drankje uw dag nog even de revue laten passeren. In de winter steken wij de openhaard voor u aan en in de zomer organiseren we regelmatig een barbeque. Mocht u verder nog wensen hebben, of iets georganiseerd of geregeld willen hebben, dan staan wij tot uw beschikking. Zo zorgen we er graag voor dat uw ontbijt aan uw dieetwensen voldoet (bijv. gluten of lactose vrij is) en kunnen we uw skilessen alvast voor u reserveren. Ook kunt u 's nachts uw fiets in onze garage zetten en als u natte kleding heeft, dan kunt u die in onze droogruimte laten drogen.

Om iedereen optimaal te laten genieten van de schone lucht in "luchtkuuroord Winterberg", mag er in ons pension niet gerookt worden.

  Voorkant Haus Talblick winter

Over ons

 

Kamers/Prijzen

 

Appartement/Prijzen

 

Groepen/Arrangementen

  Talblick uitzicht terras winter

Omgeving/Evenementen

 

Fotoalbum

 

Links/Partners

 

Contact

  Voorkant Haus Talblick

 

 

 

 

 

 

Impressum

         

Privacy

         

AGB

  © copyright Pension Haus Talblick